Over Citroen Schoonmaak

Offerte aanvragen

Citroen Schoonmaak, professionaliteit voorop!

Bij Citroen Schoonmaak bieden wij onze medewerkers de training, de juiste apparatuur en benodigdheden die nodig zijn om de taken op de meest bekwame manier uit te voeren. Dit betekent ook dat we die werknemers met respect en waardering moeten behandelen. Door een positieve werkomgeving te creëren, zijn onze medewerkers natuurlijk meer geneigd om op topniveau te presteren. Dit is wat wij graag willen realiseren en uitstralen als schoonmaakbedrijf.

Wij zorgen niet alleen goed voor ons personeel, maar realiseren ons maar al te goed dat klanttevredenheid een net zo belangrijke sleutel is tot succes. Het leveren van een goede dienst doet men pas wanneer de klanten het als een goede dienst ervaren. Dit streven wij na. Wij doen er alles aan om de klantervaring optimaal te maken, dat zit in ons DNA.

Toewijding als schoonmaakbedrijf in Zaandam

Onze toewijding aan het vak heeft er voor gezorgd dat wij optimaal presteren bij iedere relatie wanneer het gaat om onze schoonmaakdiensten. Of u nu een kantoor heeft, een woning wil laten reinigen of een ander bedrijf of instelling; Citroen Schoonmaak staat voor u klaar! Door ons niet alleen toe te wijden aan ons werk, maar ook aan de klant, zien wij in vrijwel alle gevallen terugkerende opdrachten. Hier zijn wij trots op! Uiteraard begrijpen wij dat u niet over één nacht ijs gaat, daarom komen wij graag een keer langs om te laten zien hoe wij ons werk vol toewijding en passie uitvoeren. De medewerkers van Citroen Schoonmaak zijn enthousiast, professioneel en weten waar zij mee bezig zijn. Zin om dit zelf eens te ervaren? Neem contact met ons op en wie weet worden uw schoonmaakbehoeften binnenkort uit handen genomen door het schoonmaakbedrijf in Zaandam en omstreken

Meer weten over Citroen Schoonmaak Zaandam?

Neem direct contact met ons op per telefoon of verstuur ons een bericht! Wij horen graag van u.

Bel nu!

075-2340250

Stuur ons een e-mail!

contact@schoonmaakbedrijf-zaandam.nl